Huisstijl.

Het creëren van een passende huisstijl is een belangrijk element bij het opstarten van een bedrijf. Een huisstijl is meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam en een logo. Het is een middel om de identiteit te versterken en het werkt onderscheidend ten opzichte van concurrenten.

Logo ontwerp

Uw logo is een van de meest zichtbare onderdelen van uw huisstijl. Een goed vormgegeven logo vertelt uw verhaal in beeld, is onderscheidend en breed toepasbaar. Daagt u ons creatief uit?

Visitekaart

Een creatief vormgegeven visitekaartje zorgt voor extra attentiewaarde. Valt uw kaartje op tussen alle andere kaartjes? Dan is de kans groot dat uw naam onthouden wordt!

Strategie, intuïtie en ervaring

We combineren bewezen strategieën met gezonde intuïtie en jarenlange ervaring. Het resultaat is verfrissend uniek en creatief.

Creatieve communicatie

Wij stellen u in staat om vernieuwend te zijn in uw communicatie, met elementen die breed inzetbaar zijn.

Realistisch creatief en verbindend

Ieder element is krachtig van zichzelf maar altijd verbonden met het geheel. Zullen we samenwerken aan uw business?

Briefpapier

Effectieve communicatie begint bij de vormgeving van uw briefpapier, deze bepaalt voor een groot deel hoe de inhoud wordt ervaren.

Envelop

De envelop is het eerste contact moment, nog voor de inhoud wordt gelezen een mooie kans om de ontvanger al creatief te verrassen en effectief te informeren.

Let's do magic.

Hoofdvaart 64b
7701 JN Dedemsvaart

0523 820 246
info@halte2.nl