Online.

Halte2 is hét adres voor al uw online uitingen. We bepalen de online strategie, werken deze uit in een online marketing plan, ontwerpen creatieve uitingen en begeleiden de uitvoering.

Websites

Mogen wij u verrassen met een creatieve website die naadloos aansluit bij uw huisstijl? Haal het maximale uit uw website door de juiste combinatie van techniek en vormgeving. Ons team ontwerpt en bouwt technisch up-to-date websites, waarbij uw bedrijf op effectieve wijze online wordt gepresenteerd.

Social Media

Voor ondernemers is het gebruik van Social Media geen doel op zich. De inzet van diverse online kanalen moet bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Op basis van het social media plan ontwerpt Halte2 verrassend effectieve uitingen en begeleiden we de uitvoering/inzet van media als LinkedIn, Facebook en Instagram.

Strategie, intuïtie en ervaring

We combineren bewezen strategieën met gezonde intuïtie en jarenlange ervaring. Het resultaat is verfrissend uniek en creatief.

Creatieve communicatie

Wij stellen u in staat om vernieuwend te zijn in uw communicatie, met elementen die breed inzetbaar zijn.

Realistisch creatief en verbindend

Ieder element is krachtig van zichzelf maar altijd verbonden met het geheel. Zullen we samenwerken aan uw business?

E-mail marketing

Een van de bekendste en effectiefste online marketing instrumenten is e-mail marketing. We werken de strategie uit, verzorgen de creatie en uitwerking van de campagnes en begeleiden de uitvoering.

Animatie

Een bewegend element op uw website of op social media trekt aandacht. Een animatie biedt ongekende mogelijkheden om uw boodschap over te brengen.

Online Marketing

Binnen online marketing werken diverse kanalen samen. Afhankelijk van de doelgroep en doelstelling worden de tactieken uitgewerkt; dus wie benaderen we wanneer, met welke boodschap en hoe gebruiken we media optimaal om deze boodschappen te communiceren.

Let's do magic.

Hoofdvaart 64b
7701 JN Dedemsvaart

0523 820 246
info@halte2.nl