Design.

Voor ons gaat creatie niet alleen over het mooiste plaatje maar vooral over de aansluiting tussen propositie en doelgroep. We verrassen u graag met creatieve uitingen en zorgen voor effectieve communicatie middelen om uw doelstellingen te bereiken.

Flyers

De introductie van een nieuw product of dienst, de aankondiging van een evenement? Met een flyer in een afwijkend formaat en creatief vormgegeven valt u op bij uw doelgroep.

Folders

Een uitgebreide boodschap? Dan is een folder vaak een zeer geschikt medium. De combinatie van teksten en afbeeldingen zorgt er voor dat uw boodschap op de juiste wijze wordt verteld.

Strategie, intuïtie en ervaring

We combineren bewezen strategieën met gezonde intuïtie en jarenlange ervaring. Het resultaat is verfrissend uniek en creatief.

Creatieve communicatie

Wij stellen u in staat om vernieuwend te zijn in uw communicatie, met elementen die breed inzetbaar zijn.

Realistisch creatief en verbindend

Ieder element is krachtig van zichzelf maar altijd verbonden met het geheel. Zullen we samenwerken aan uw business?

Brochure

Uw brochure is voor velen de eerste kennismaking met uw bedrijf of aanbod. Hét moment om de eerste indruk te maken, maar ook het moment waarop men beslist of men de volgende stap zet. Inhoud en vormgeving werken samen om het maximale te bereiken!

Catalogus

Uw volledige product/diensten aanbod overzichtelijk weergegeven in een catalogus? Door een creatieve toepassing van visuele elementen zorgen wij er voor dat u opvalt!

Magazine

Een eenmalig of periodieke uitgave van een magazine? Van de cover tot de laatste pagina, wij verzorgen het ontwerp en een creatieve invulling die de aandacht van de lezer vasthoudt.

Let's do magic.

Hoofdvaart 64b
7701 JN Dedemsvaart

0523 820 246
info@halte2.nl