Signing.

Met onze signing producten creëert u ongekende mogelijkheden om uw bedrijf of product te presenteren. Van een logo en verlichte reclame zuil bij de ingang van uw pand tot een eventvlag tijdens het jaarlijkse teamuitje. Alle elementen samen zorgen voor een unieke merkbeleving.

Vlaggen

Extra zichtbaarheid voor uw bedrijf of tijdens een event? Een vlag staat hoog, beweegt en vraagt daarom direct om aandacht. De mogelijkheden zijn ongekend en met speciale evenementen vlaggen weten uw bezoekers u zeker te vinden.

Spandoeken

Tijdelijk extra aandacht op een unieke locatie? Een spandoek is een effectief medium om in te spelen op de actualiteit. Snel leverbaar in ieder gewenst formaat. Met een verrassend creatieve invulling bereikt u uw doelgroep precies op het juiste moment.

Banners

Op een beurs, tijdens een event of in uw kantoor een product of dienst onder de aandacht brengen. Een roll-up banner trekt direct de aandacht, kan eenvoudig worden verplaatst en is hiermee een bijzonder effectief ondersteunend medium.

Strategie, intuïtie en ervaring

We combineren bewezen strategieën met gezonde intuïtie en jarenlange ervaring. Het resultaat is verfrissend uniek en creatief.

Creatieve communicatie

Wij stellen u in staat om vernieuwend te zijn in uw communicatie, met elementen die breed inzetbaar zijn.

Realistisch creatief en verbindend

Ieder element is krachtig van zichzelf maar altijd verbonden met het geheel. Zullen we samenwerken aan uw business?

Gevel- en interieur
belettering

Breng uw huisstijl naar uw pand, verwerk visuele elementen voor een totale beleving. Uw bezoekers en medewerkers ervaren onbewust uw identiteit, u creëert rust, eenheid en duidelijkheid. Alle elementen samen zorgen er voor dat de aandacht volledig gericht is op uw business.

Let's do magic.

Hoofdvaart 64b
7701 JN Dedemsvaart

0523 820 246
info@halte2.nl